TOPKAPPERS PRIJZEN

Dit is de basis en indicatie van onze prijslijst en behandelingen. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden! Voor meer informatie en prijzen kun je telefonisch contact opnemen op 020-6249293 of via e-mail info@topkappers.nl

Dames Vanaf
Wassen, knippen, drogen, voor kort haar
Wassen, knippen, drogen, voor (half) lang haar € 55,00
Wassen, knippen, föhnen, voor kort haar € 60,00
Wassen, knippen, föhnen, lang haar €  72,00
Heren Vanaf
Wassen, knippen, drogen € 50,00
Tondeuse coupe €  35,00
Cover grey kleuring € 30,00
Kleuren Vanaf
Accent color € 49,00
Roots/ uitgroei € 49,00
Color touch/ shine € 55,00
Highlights, half head € 90,00
Highlights, full head € 140
Balayage en toner € 160

Extensions

Extensions zetten wij met echt haar van Great Lenghts. Uit ervaring is gebleken dat dit het haar is wat het mooiste blijft en de meeste mogelijkheden heeft! Voller en\of langer haar, een Trendkleur zonder permanente kleuring. Veel is mogelijk. Neem contact op voor een adviesgesprek!

De merken waar wij mee werken zijn Sebastian, Wella en de Kérastase-lijn van L’Oreal.

Wella

Topkappers werkt met de kleuren van Wella. De mooiste resultaten krijgen we hiermee! Een permanente, dekkende kleuring, high-Lights, een glanzende Toner of een semi-kleuring zonder ammonia. Het brede aanbod zorgt dat er veel mogelijkheden zijn en voor ieder wat wils.

 

Kérastase

Een prachtig merk voor de perfecte verzorging. In de salon gebruiken wij deze producten zodat je het kunt ervaren! Voor thuis gebruik krijgt je een passend advies om je kleur en model zo lang mogelijk mooi te houden. Kérastase staat voor een gezond en mooi haar.

Sebastian

Het ultieme merk om met je haar te kunnen doen wat je wilt! De Styling producten van Sebastian geven zoveel mogelijkheden! Ook deze gebruiken we in de salon zodat je kunt laten zien wat werkt op jou haar en hoe je het thuis kunt gebruiken.

Contact

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag over je haar? Neem dan contact met ons op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search